Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Νίκησε (3-2) δίκαια και... βλέπει ΠΑΟΚ

Η Αναγέννηση Καρδίτσας έκανε ντέρμπι το ματς, αλλά προκρίθηκε δίκαια νικώντας 3-2 την Καβάλα.

Οι Θεσσαλοί ήταν ανώτεροι στο πρώτο μέρος. Βρέθηκαν να έχουν διαφορά δύο τερμάτων με γκολ του Μπουσινάκη στο 28’ και του Χλωρόού στο 37’, αλλά στο δεύτερο μέρος αδράνησαν στην άμυνα, η Καβάλα το εκμεταλλεύθηκε και κατάφερε να φέρει προσωρινά το ματς στα ίσα (2-2).

Στο 48’ κα έπειτα από τριπλή ευκαιρία έγινε το 2-1. Ο Άρτσε βρέθηκε τετ α τετ με τον Σιαράβα, ο τερματοφύλακας της Αναγέννησης έδιωξε, ο Κουρέλλας έστειλε την μπάλα στο δοκάρι και στην επαναφορά ο Καπνίδης μείωσε σε 2-1. Δύο λεπτά αργότερα, ο Αλεξίου με σουτ έφερε το ματς στα ίσα (2-2).

Όμως, η Αναγέννηση Καρδίτσας δεν είχε πει την τελευταία λέξη, πίεσε και ισορρόπησε το παιχνίδι. Ο Γκαραγκλίδης έκανε χέρι σε προσπάθεια του Μπουντούρη. Ο Καρδιτσιώτης φορ ανέλαβε την εκτέλεση, ο Γιαννίκογλου έδιωξε, αλλά στην επαναφορά ο Χατζηρίζος με προβολή έκανε το 3-2 και έδωσε την πρόκριση στην Καρδίτσα, όπου θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ σε διπλά παιχνίδια.

Οι δύο συνθέσεις:


Αναγέννηση Καρδίτσας (Σάκης Αθανασιάδης): Σιαράβας, Γκουγκούδης, Δημόπουλος, Κουκούλης, Ρόβας, Καραχάλιος (58’ Κρανιώτης), Μίχος, Γήτας (79’ Χατζηρίζος), Μπουντούρης, Μπουσινάκης (68’ Γεωργακόπουλος), Χλωρός.

Καβάλα (Ντίτελμ Φέρνερ): Γιαννίκογλου, Ρεβυθόπουλος (46 Πόπτσης), Βαλεριάνος, Γκαρακλίδης, Χόρτσας, Ντουτσαρίδης, Τσιφλίδης (46’ Μαυρίδης), Καπνίδης, Αρτσε, Αλεξίου, Κουρέλλας (88’ Παπαγεωργίου).

ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ: Κώστας Ρίζος

Last modified onΚυριακή, 15 Σεπτέμβριος 2013 20:33

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep